Kérdése van? Hívjon minket!  0620-588 0049 | info@kulcsrakeszlakasfelujitas.hu | Megbízható vállalkozás | Nem veszünk fel előleget! 

Blog

Felújítás látványtervezéssel

Felújítás látványtervezéssel
Felújítás látványtervezéssel

Lakásfelújítás 3D látványtervezéssel, interaktív tervezéssel. Igény esetén a megrendelővel együtt méretezzük, szerkesztjük a tervekeket.

  • 3D látványtervezés
  • Alaprajz méretezés
  • Konyha méretezés
  • Színtervek készítése 

Lakás átépítés esetén , sokszor módosul az alaprajz. A megrendelő nehezen tudja elképzelni és sok esetben eldönteni, mi lenne az ideális elrendezés. Erre kínálunk mi olyan ingyenes szolgáltatást, amivel nem csak hogy megkönnyítjük a döntések meghozatalában, hanem a teljes alaprajzot bemértezzük, így a teljes berendezés előre megtervezhető. 

Igény esetén a lakásfelújításainkhoz, ingyenesen biztosítjuk a tervezést és 3D látványetrvezést. Interakítv tervezés során, a megrendelő a kollégánkkal együtt rajzolja az alaprajzot, együtt méretezik, minden változtatást azonnal 3D-ben meg tudnak nézni.

20 éves szakmai tapasztalattal vállaljuk lakások festését, tisztasági festését, felújítását, átépítését. 

 

- Ingyenes Tervezés, 3D Látványtervezés 

- Ingyenes Interakítv tervezés 

- Nem veszünk át előleget ( anyagelőleget sem) 

- Nincsenek rejtett költségek 

- Tisztességes és megfizethető árakon dolgozunk 

- Az anyagok költségét tételesen, számla alapján számoljuk el 

- Mindent fotózunk, esténként elküldjük a napi munkavégzés fotóit a megrendelőnek 

- Precízen, határidők betartása mellett végezzük a munkánkat 

- A lakást kitakarítva adjuk át 

 

Nálunk a MEGRENDELŐ AZ ANYAGÉRT ANNYIT FIZET AMENNYIBE KERÜL! Kiszámoljuk az anyagszükségletet, mi bekérjük az ajánlatokat, a megrendelővel egyeztetjük, együtt  kielemezzük, és közvetlenül a felhasznált anyagokért az ügyfél annyit fizet, amennyiért beszerezzük. 

Keressen minket bizalommal: 

Országosan dolgozunk 

0620-588 0049 

info@kulcsrakeszlakasfelujitas.hu

www.kulcsrakeszlakasfelujitas.hu

( telefonon nem minden esetben vagyunk elérhetőek, munkaterületen , pl.: állványon nem tudjuk felvenni a telefont, de amint tudjuk visszahívjuk, ha mégsem ( mert pl.: túl sok nem fogadott hívásunk volt, kérem írjon e-mailt vagy használja az Árajánlatkérő ) adatlapunkat. 

Köszönjük