Kérdése van? Hívjon minket!  0620-588 0049 | info@kulcsrakeszlakasfelujitas.hu | Megbízható vállalkozás | Nem veszünk fel előleget! 

Blog

Lakásfelújítás tanácsadás

Lakásfelújítás tanácsadás
Lakásfelújítás tanácsadás

Lakásfelújítást tervez? Ingyenes szaktanácsadással segítjük a döntések meghozatalában, lakásfelújítás az ön igényeire és pénzügyi lehetőségeire szabva! 

  • Tervezés, látványtervezés 
  • Árösszehasonlítások elkészítése 
  • Anyagbeszerzés 
  • Árelemzés a felújításhoz

A lakásfelújítás megtervezésénél a legnehezebb döntések meghozatalához, amihez szakember szükséges, ingyenes szaktanácsadást biztosítunk. Ezáltal előre kalkulálható egy felújítás, vagy átépítés teljes várható költsége, így a megrendelő meg tudja tervezni mit is szeretne magvalósítani, mennyi pénze marad a berendezésre. Össze tudunk hasonlítani, különböző megvalósítási lehetőségeket , és annak költségvonzatát, ezen belül ki tudjuk számolni, egyes anyagok felhasználása (burkolatok, design elemek, led világítás) mennyivel növelnék a költségeket, sőt akár költségcsökkentő tényezőket is figyelembe tudunk venni. 

Ezáltal válik a mottónk a kézzelfoghatóvá:  Lakásfelújítás az ön igényeire és pénzügyi lehetőségeire szabva. 

20 éves szakmai tapasztalattal vállaljuk lakások  felújítását, átépítését, olyan rendszert alakítottunk ki, ahol a megrendelő biztonságosan tud finanszírozni, ezáltal anyag előleget nem veszünk át. Az anyagot megfinanszírozzuk, és a munkavégzés közben tételesen számolunk el a megrendelővel. 

Munkabér tekintetében, mivel tudjuk, hogy mi minőségi munkát végzünk, így nekünk nem kell attól aggódnunk, hogy ne lenne elégedett az ügyfelünk, munkadíj előleget sem veszünk át

 

- Tervezés, 3D látványtervezés

- Ingyenes szakmai tanácsadás

- Nem veszünk át előleget ( anyagelőleget sem) 

- Nincsenek rejtett költségek 

- Tisztességes és megfizethető árakon dolgozunk 

- Az anyagok költségét tételesen, számla alapján számoljuk el 

- Mindent fotózunk, esténként elküldjük a napi munkavégzés fotóit a megrendelőnek 

- Precízen, határidők betartása mellett végezzük a munkánkat 

- A lakást kitakarítva adjuk át 

 

Nálunk a MEGRENDELŐ AZ ANYAGÉRT ANNYIT FIZET AMENNYIBE KERÜL! Kiszámoljuk az anyagszükségletet, mi bekérjük az ajánlatokat, a megrendelővel egyeztetjük, együtt  kielemezzük, és közvetlenül a felhasznált anyagokért az ügyfél annyit fizet, amennyiért beszerezzük. 

Keressen minket bizalommal: 

Országosan dolgozunk 

0620-588 0049 

info@kulcsrakeszlakasfelujitas.hu

www.kulcsrakeszlakasfelujitas.hu

( telefonon nem minden esetben vagyunk elérhetőek, munkaterületen , pl.: állványon nem tudjuk felvenni a telefont, de amint tudjuk visszahívjuk, ha mégsem ( mert pl.: túl sok nem fogadott hívásunk volt, kérem írjon e-mailt vagy használja az Árajánlatkérő ) adatlapunkat. 

Köszönjük