Kérdése van? Hívjon minket!  0620-588 0049 | info@kulcsrakeszlakasfelujitas.hu | Megbízható vállalkozás | Nem veszünk fel előleget! 

Blog

Panellakás felújítás

Panellakás felújítás
Panellakás felújítás

Panellakás kulcsrakész felújítás, falvágással, akár teljes átépítéssel, nyílászáró cserével, teljeskörű lebonyolítással.

  • Nem veszünk át előleget ( anyagelőleget sem) 
  • Nincsenek rejtett költségek 
  • Tisztességes és megfizethető árakon dolgozunk 
  • Az anyagok költségét tételesen elszámoljuk

Panellakás kulcstakész felújítás:  bontás, falvágás statikai szakvéleménnyel, sittelszállítással, nyílászáró csere, beépített bútork cseréje tervezéssel gyártással, beépítéssel,  teljeskörű lebonyilítás. 

20 éves szakmai tapasztalattal vállaljuk lakások festését, tisztasági festését, felújítását, átépítését.

Mivel 20 éves szakmai tapasztalatunk van a kivitelezés területén, ezáltal olyan rendszert alakítottunk ki, ahol a megrendelő biztonságosan tud finanszírozni, ezáltal anyag előleget nem veszünk át. Az anyagot megfinanszírozzuk, és a munkavégzés közben tételesen számolunk el a megrendelővel. 

Munkabér tekintetében, mivel tudjuk, hogy mi minőségi munkát végzünk, így nekünk nem kell attól aggódnunk, hogy ne lenne elégedett az ügyfelünk, munkadíj előleget sem veszünk át

 

- Nem veszünk át előleget ( anyagelőleget sem) 

- Nincsenek rejtett költségek 

- Tisztességes és megfizethető árakon dolgozunk 

- Az anyagok költségét tételesen, számla alapján számoljuk el 

- Mindent fotózunk, esténként elküldjük a napi munkavégzés fotóit a megrendelőnek 

- Precízen, határidők betartása mellett végezzük a munkánkat 

- A lakást kitakarítva adjuk át 

 

Nálunk a MEGRENDELŐ AZ ANYAGÉRT ANNYIT FIZET AMENNYIBE KERÜL! Kiszámoljuk az anyagszükségletet, mi bekérjük az ajánlatokat, a megrendelővel egyeztetjük, együtt  kielemezzük, és közvetlenül a felhasznált anyagokért az ügyfél annyit fizet, amennyiért beszerezzük. 

Keressen minket bizalommal: 

Országosan dolgozunk 

0620-588 0049 

info@kulcsrakeszlakasfelujitas.hu

www.kulcsrakeszlakasfelujitas.hu

( telefonon nem minden esetben vagyunk elérhetőek, munkaterületen , pl.: állványon nem tudjuk felvenni a telefont, de amint tudjuk visszahívjuk, ha mégsem ( mert pl.: túl sok nem fogadott hívásunk volt, kérem írjon e-mailt vagy használja az Árajánlatkérő ) adatlapunkat. 

Köszönjük