Kérdése van? Hívjon minket!  0620-588 0049 | info@kulcsrakeszlakasfelujitas.hu | Megbízható vállalkozás | Nem veszünk fel előleget! 

Festés - Tisztasági festés

20 éves szakmai tapasztalattal vállaljuk lakások festését, tisztasági festését, megállapodás esetén, lekötéseinktől függően akár 24 órán belüli munkakezdéssel! 

Mivel 20 éves szakmai tapasztalatunk van a kivitelezés, festés területén, ezáltal olyan rendszert alakítottunk ki, ahol a megrendelő biztonságosan tud finanszírozni, ezáltal anyag előleget nem veszünk át. Az anyagot megfinanszírozzuk, és a munkavégzés közben tételesen számolunk el a megrendelővel. 

Munkabér tekintetében, mivel tudjuk, hogy mi minőségi munkát végzünk, így nekünk nem kell attól aggódnunk, hogy ne lenne elégedett az ügyfelünk, munkadíj előleget sem veszünk át

 

- Nem veszünk át előleget ( anyagelőleget sem) 

- Nincsenek rejtett költségek 

- Tisztességes és megfizethető árakon dolgozunk 

- Az anyagok költségét tételesen, számla alapján számoljuk el 

- Mindent fotózunk, esténként elküldjük a napi munkavégzés fotóit a megrendelőnek 

- Precízen, határidők betartása mellett végezzük a munkánkat 

 

Keressen minket bizalommal: 

Országosan dolgozunk 

0620-588 0049 

info@kulcsrakeszlakasfelujitas.hu

www.kulcsrakeszlakasfelujitas.hu

( telefonon nem minden esetben vagyunk elérhetőek, munkaterületen , pl.: állványon nem tudjuk felvenni a telefont, de amint tudjuk visszahívjuk, ha mégsem ( mert pl.: túl sok nem fogadott hívásunk volt, kérem írjon e-mailt vagy használja az Árajánlatkérő ) adatlapunkat. 

Köszönjük