Kérdése van? Hívjon minket!  0620-588 0049 | info@kulcsrakeszlakasfelujitas.hu | Megbízható vállalkozás | Nem veszünk fel előleget! 

Lakásfelújítás árak

Kedves érdeklődő!

 

Megrendelőink főleg magánszemélyek. Tapasztalatból tudjuk, hogy a m2-ben történő elszámolás sok esetben, rengeteg plusz energiával, és konfliktus helyzettel járhat. Mi ezt szeretnénk elkerülni. Ebből adódóan mi nem adunk meg sem egységárakat, sem m2 árakat. 

Mi az elvégzendő munkára egyösszegű árajánlatot adunkmely minden olyan költséget tartalmaz ami a minőségi munkavégzéshez szükséges. Nálunk nincsenek rejtetett költségek, a megrendelő annyit fizet, amiben megállapodtunk. Ha plusz munka adódna, azt a munka elvégzése előtt egyeztetjük a megrendelővel.

Ezáltal az ügyefelink, átlátható, Fix, a munka elvégzése végén sem változó vállalkozási díjjal tudnak kalkulálni. 

A MEGRENDELŐ AZ ANYAGÉRT ANNYIT FIZET AMENNYIBE KERÜL! Kiszámoljuk az anyagszükségletet, mi bekérjük az ajánlatokat, a megrendelővel egyeztetjük, együtt  kielemezzük, és közvetlenül a felhasznált anyagokért az ügyfél annyit fizet, amennyiért beszerezzük. 

Tisztességes árakkal, rejtett költségek és előleg felvétele nélkül dolgozunk. Az anyagokra nyereséget nem teszünk! 

Keressen minket bizalommal: 

Országosan dolgozunk 

0620-588 0049 

info@kulcsrakeszlakasfelujitas.hu

www.kulcsrakeszlakasfelujitas.hu

( telefonon nem minden esetben vagyunk elérhetőek, munkaterületen , pl.: állványon nem tudjuk felvenni a telefont, de amint tudjuk visszahívjuk, ha mégsem ( mert pl.: túl sok nem fogadott hívásunk volt, kérem írjon e-mailt vagy használja az Árajánlatkérő ) adatlapunkat. 

Köszönjük